Tänk om det fanns en app som kunde hjälpa mig med frågor relaterade till min anställning!

Ibland händer det jobbiga saker kopplat till den anställning man har. Det kan vara ett beteende från en chef eller kollega, som att ett varsel om uppsägning meddelas!

Om du inte är med i facket behöver du kontakta någon som är duktig på arbets- och arbetsmiljörätt för att få hjälp, exempelvis en jurist eller advokat. Det kan i sin tur bli dyrt!

Detta vill vi ändra på! Fack:app är den hjälp du behöver.

Ladda ned Fackappen
Min chef gav mig sparken idag, hen kom från ingenstans, bad mig packa ihop mina saker och gå. 😥
Låter helt sjukt, får man ens göra så?😱
Ingen aning, vad ska jag göra? Kan ju inget om sånt här... Helt lost!
Ladda ner Fack:app! De förklarar enkelt vad lagen säger och förklarar steg-för-steg hur du ska göra.

Jag använde den när jag hade skadat mig på jobbet och behövde veta vad som gällde kring min rehabilitering 💕

Vår uppgift: Att göra det svåra enkelt.

Arbets- och arbetsmiljörätt är svårt och det är lätt att gå vilse. Det vill vi ändra på! Genom att anpassa språket i våra texter, så blir det lätt för dig att ta till dig innehållet och framförallt veta hur och vad du behöver göra.

För att ge dig det bästa stödet har vi lagt upp checklistor som beskriver vad du ska tänka på samt även lagt in de mallar som eventuellt behövs för att du ska hantera frågeställningen rätt.

Med Fack:app får du nya
kunskaper inom arbets- och arbetsmiljörätt.

🤔️

Vad betyder lagen?

Att förstå och tolka lagen korrekt är inte alltid lätt när språket är skrivet på juridisk svenska. Därför är Fack:app anpassad för att göra innehållet lättförståeligt - utan hänvisning till massa paragrafer.

😍️️

Checklistor & Mallar

När man hamnar i knepiga frågeställningar relaterade till ditt problem så guidar Fack:app dig igenom dessa. Med hjälp av våra checklistor och mallar kommer du ha ett tillvägagångssätt klart på bara några minuter.

😎

Nyheter & Erbjudanden

Vi håller dig uppdaterad kring lagar och föreskrifter och lägger även ut när vi har erbjudanden som kan hjälpa dig - oavsett vilken roll du är i.

Fack:app - för dig och mig!

Vi som står bakom Fack:app har jobbat med arbets- och arbetsmiljörätt större delen av vår karriär. Nu vill vi ta alla våra lärdomar och erfarenheter och göra dem tillgängliga för dig.

Inga dyra juridiska arvoden.

Enkla mallar som kostar mindre än en lunch.

Expertgranskat och alltid up to date.

Ladda ner appen gratis

Fack:app

Vår vision är att göra det svåra enkelt. Alltid tillgänglig, lättförståelig och uppdaterad kunskap direkt i din mobil. Vi hoppas att du vill hänga med oss på vår resa!

Fack:app -
för hela familjen!

Vare sig du är student eller anställd, kanske egenföretagare kan du använda dig av Fack:appen. Vi ger dig vägledning genom olika frågeställningar som du kan hamna i. Första jobbet - vad gäller när det kommer till anställningsavtal? Egenanställd - vem har arbetsmiljöansvaret? Detta många fler frågor kan du få hjälp med genom att använda fack:app.