Vår vision: 
Att gör det svåra enkelt!

Många år av att lösa knepiga juridiska frågeställningar, har lett oss fram till denna app. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda en enkel lösning för dig med frågeställningar inom arbets- och arbetsmiljörätt.

Vi har sett till att samla allt under ett och samma tak och resultatet håller du i din hand - Fack:app!

Milla Jonsson

“Under ett antal år arbetade jag som central ombudsman inom ett fackförbund. Jag hade alltid känslan av att det saknades något. Började fundera på att det måste finnas en produkt som kan hjälpa både arbetsgivare som förtroendevalda eller arbetstagare med frågor inom arbets- som arbetsmiljörätt. Resultatet blev Fack:app - en digital rådgivare inom just dessa ämnen. Helt och hållet anpassad efter vem som efterfrågar informationen.”

Milla, Grundare

Julia Justermark

"Som utbildad jurist så hamnade jag själv i en frågeställning kopplad till arbets- och arbetsmiljörätt, där jag behövde fråga någon om råd. Mitt specialområde var inte där och då arbetsrätt. Det hade varit fantastiskt om jag hade haft en Fack:app. Blev tillfrågad om att få vara med på resan att ta fram denna app. Det har jag inte ångrat - tvärtom! Är otroligt stolt över den produkt som vi tagit fram och ser fram mot den framtida utvecklingen! Vi ska alltid ligga längst fram!"

Julia, VD

Vi är exalterade, nyfikna och redo att svara på ditt mail