Vår vision: 
Att göra det svåra enkelt!

Många år av att lösa knepiga juridiska frågeställningar, har lett oss fram till denna app. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda en enkel lösning för dig med frågeställningar inom arbets- och arbetsmiljörätt.

Vi har sett till att samla allt under ett och samma tak och resultatet håller du i din hand - Fack:app!

Teamet bakom Fack:app!

Claudia Isaza

"Efter många år i arbetslivet i olika branscher förstår jag till fullo värdet i att både arbetsgivare, förtroendevalda och anställda har tillgång till snabb rådgivning kopplad till arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Fack:app är en pålitlig och digital rådgivare som tillhandahåller juridisk information och rådgivning på ett enkelt och snabbt sätt. Jag är stolt över förtroendet att få fortsätta att driva och utveckla Fack:app, vår enkla och smarta lösning som bidrar till en ökad kunskap och transparens!"

Claudia Isaza Rivera, VD

Milla Jonsson

“Under ett antal år arbetade jag som central ombudsman inom ett fackförbund. Jag hade alltid känslan av att det saknades något. Började fundera på att det måste finnas en produkt som kan hjälpa både arbetsgivare som förtroendevalda eller arbetstagare med frågor inom arbets- som arbetsmiljörätt. Resultatet blev Fack:app - en digital rådgivare inom just dessa ämnen. Helt och hållet anpassad efter vem som efterfrågar informationen.”

Milla Jonsson, Grundare och partner

Julia Justermark

"Som utbildad jurist så hamnade jag själv i en frågeställning kopplad till arbets- och arbetsmiljörätt, där jag behövde fråga någon om råd. Mitt specialområde var inte där och då arbetsrätt. Det hade varit fantastiskt om jag hade haft en Fack:app. Blev tillfrågad om att få vara med på resan att ta fram denna app. Det har jag inte ångrat - tvärtom! Är otroligt stolt över den produkt som vi tagit fram och ser fram mot den framtida utvecklingen! Vi ska alltid ligga längst fram!"

Julia Justermark, Compliance officer & Head of PR

Rasmus

"Mitt intresse för juridiken och framförallt arbetsrätten har växt fram under studietiden och det var också därför jag sökte jobb hos Fack:app. Det är viktigt för mig att arbetsrätten är tillgänglig för alla och Fack:app är en plattform som möjliggör detta. Jag är väldigt glad över att få bidra till det genom min tjänst som juridisk skribent"

Frida Holmén, Juridisk skribent


Molly

"Jag sökte jobbet som juridisk skribent på Fack:app eftersom bolaget erbjuder en utomordentlig tjänst som i all sin enkelhet förser sina kunder med juridisk rådgivning på ett sätt som alla kan förstå och har ett behov av. Jag är övertygad om att ju fler människor som är medvetna om både de rättigheter och skyldigheter de besitter jämtemot varandra, desto närmare kommer vi en rättvis arbetsmarknad".

Molly Holmén, Juridisk skribent

Mehdi

"På fritiden tittar jag gärna på samhällsprogram, alltifrån debatter, intervjuer till dokumentärer. En och en annan TV-serie konsumeras också och jag spelar gärna Tv-spel. Jag har tidigare varit aktiv i politiken, skrivit och uppträtt med min poesi och har en stor kärlek för en katalansk fotbollsklubb som heter FC Barcelona. Mitt största intresse är att resa och jag vill syssla med juridik på heltid när jag är färdigutbildad". 

Mehdi Mohamed, Juridisk skribent

Jakob

"Under skoltiden har jag tyckt att nästan alla områden inom juridiken varit jätteroliga, men jag har särskilt fastnat för allt som har med avtal att göra. På fritiden gillar jag att resa, läsa, gå på teater och hänga med vänner (gärna över ett glas vin)".

Jakob Matell, Juridisk skribent

Vi är exalterade, nyfikna och redo att svara på ditt mail