Väx tillsammans med oss! 👋

Vi på Fack:app är alltid intresserade av nya & spännande samarbeten och vill gärna utvecklas tillsammans med våra samarbetspartners.

Är du nyfiken på hur ett samarbete med oss skulle se ut? För att göra det så lätt och smidigt som möjligt ber vi dig att fylla i formuläret nedan. Därefter kommer du att bli kontaktad av någon av oss på Fack:app för vidare diskussion!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Våra samarbetspartners:

Fack:app finns på Fortnox App-market! Vi är otroligt glada över detta samarbete och ser fram mot att kunna hjälpa många av Fortnox gamla som nya kunder.

House of Minds är oerhört glada och stolta över samarbetet med FackApp. Nu kombinerar vi våra spetskompetenser inom olika områden.

FackApp erbjuder förstklassig kunskap och erfarenhet inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Två oerhört viktiga områden för alla företag och organisationer. House of Minds bidrar med digital design och utbildnings-produktion för att Fackapps tunga kunskap och stora engagemang ska nå ut ännu bättre och till ännu fler på den digitala arenan. Självklart med högsta kvalitet och fokus på kursdeltagaren.

Milla Jonsson, är ny expert på arbetsplatsenifokus.se. och kommer bidra med sina kunskaper och kompetenser inom arbets- och arbetsmiljörätten!  

Vi på Fack:app är otroligt stolta över samarbetet med arbetsplatsenifokus.se, Sveriges första och största opartiska kunskapsbank i arbetet mot framtidens arbetsplats, arbetssätt och arbetsliv.arbetsplatsenifokus.se finner du mängder av kunskapsinlägg i en unik kunskapsbank där kompetenta leverantörer, forskare och experter bidrar för att kompetens höja Sverige. Du hittar också video, podcast och seminarier med samma syfte.

Precis som Fack:app ligger deras fokus på att du som läsare, på ett enkelt sätt ska kunna hitta kunskap inom en bredd av ämnen, samt att du enkelt ska hitta stöd och hjälp inom all typ av arbetsplatsförändring. arbetsplatsenifokus.se är en god förebyggande plattform som främjar arbetsmiljöarbete och som bådar för en hållbar framtid, fysiskt, psykiskt som socialt.

Arbetsplatsenifokus.se tycker att de ämnen Fack:app lyfter är oerhört viktiga och de tror på att behovet är stort hos besökarna likväl hos arbetsplatsenifokus.se som Fack:appen.

”Vi kan se många tydliga och viktiga synergier mellan arbetsplatsenifokus.se och Fack:appen där båda stävar mot ett högra syfte,  som är att kompetenshöja Sverige, säger Annicka DicksonHartman, VD och ansvarig utgivare av arbetsplatsenifokus.se

Third Act är en utvecklingsbyrå baserad i Stockholm som bygger framtidens appar. Ihop med Third Act så har vi byggt Fack:app och fortsätter utveckla den tillsammans.

Vill du bli partner med oss? 

Tack. Vi hör av oss snart.
Tyvärr gick något fel. Kolla igenom dina svar och försök igen.